#WinWithWindows

Narednih nekoliko meseci će biti jako interesantni

Microsoft me je pre nekog vremena pozvao da se pridružim neformalnoj grupi koju čini desetak ljudi iz sveta informacionih tehnologija, pisanih i elektronskih medija, obrazovanja… Kao član grupe, testiraću nove laptopove koji su pristigli na naše tržište. Međutim, to neće biti bilo kakvi laptopovi, već najbrži i najskuplji koji se kod nas mogu naći i kupiti. Ne pruža se svakoga dana prilika da radim na najnovijim uređajima, koji slučajno koštaju nekoliko stotina hiljada dinara, te mi je drago da ću moći da se, u narednih nekoliko meseci, “poigram” na hardveru kakav se samo poželeti može.

16143286_10154955221448624_1453500692791658503_n

Testiraću nekoliko uređaja, a rezultate ću prikazivati putem društvenih mreža, bloga, YouTube kanala. Ukoliko vas tema interesuje, sve moje postove označene tagom #WinWithWindows možete komentarisati, lajkovati, šerovati, što će mi, pored osvojenih bodova, omogućiti da bolje opišem testirane uređaje…

Činjenica da su se na jednom mestu našli jedan srednjoškolski profesor informatike, HR menadžerka, legendarni IT novinar poznat u čitavom regionu, sistem administratori, jedan direktor osnovne škole, projekt menadžer, sistem administratori, TV voditelj, te urednici domaćih IT i ne-IT portala će učiniti da čitavo takmičenje bude više nego interesantno.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s